Seige utpå og myke inni! Disse julekakene er supergode og superenkle å lage!
Julekaker
(Antall: 12-14)
Én stor banan
Én desiliter kokosmasse
To spiseskjeer kokosmel
To spiseskjeer kokosolje
Én spiseskje eplecidereddik
En halv teskje natron
Kanel
Smelt kokosolje, mos banan og bland alle ingrediensene i en bakebolle. Start med én teskje kanel og smak til om du eventuelt ønsker mer. Deigen skal være fast men ikke tørr. Hvis du opplever at deigen er vel tørr, kan du tilsette to til tre spiseskjeer med vann; start forsiktig med én spiseskje av gangen, eventuelt litt mer banan. Lag så kuler av deigen som du først ruller og så presser ned til små rundinger på et bakeark. Ha i ovnen på 170 grader i totalt 20 minutter og snu halvveis slik at de blir gylne på begge sider.
Nyt!
Dene says
Hei,
Gleder meg til å prøve oppskriften din. Har en fornemmelse av at de endrer kraftig karakter om de fryses. Har du noen erfaring med det?
Helene says
Hei Dene <3 Så hyggelig å høre! Har ikke prøvd å fryse dem, men fornemmer det samme som deg; gi meg gjerne en lyd hvis du prøver å fryse dem hvordan det går. Ønsker deg en nydelig dag!