Julekalenderens siste luke byr på epleskiver med kanel og honning!
Perfekt julekos som blir til på 1-2-3.
Du trenger:
Ett eple
Kanel
Honning
Slik gjør du:
Fjern midterste del av eplet. Kutt så eplet i så tynne skiver som mulig. Ha epleskivene over på et kledt bakepapir. Dryss så over kanel og honning. Ha i ovnen på rundt 130 grader i 45 minutter. Snu epleskivene og dryss på nyttt lag med kanel og honning om ønskelig. Ha tilbake i ovnen og stek dem til de har tørket og blitt sprøe (rundt 30 minutter). Ser du at eplene begynner å bli vel brune er det lurt å sette ned temperaturen til rundt 100 grader mot slutten av steketiden. La dem avkjøle seg på rist før du nyter dem.
Jeg har lyst å takke dere alle for så fine tilbakemeldinger jeg har fått på årets julekalender; det har vært en fryd å dele allergivennlige juleoppskrifter med dere denne måneden. Jeg føler meg så heldig og takknemlig for at jeg får dele min lidenskap med dere her inne.
PS: Har du lyst å vinne en naturlig ansiktskrem laget av sheasmør, jojobaolje og eteriske oljer av lavendel, frankincense og melaleuca? Jeg har GIVEAWAY på Facebook-siden min nå hvor jeg trekker ut en heldig vinner av en naturlig ansiktskrem. Bli med i trekningen her!
Klem <3
Leave a Reply