Blant utforsking av kropp, seksualitet og sensualitet (som er så befriende og gøy å skrive om!!) har jeg lyst å dele oppskrift på supercrunchy snickerskake med deg! Denne deilige kaken er kun laget av ingredienser som kommer fra naturen, den er fri for gluten og er en sann smaksopplevelse. I tillegg er den lett å lage!
Hva med å nyte den sammen med noen du er glad i nå i helgen?
For å lage snickerskaken trenger du:
4 medjool dadler
1/2 glass med peanøttsmør
3 ss kokosolje (extra virgin)
3 dl glutenfri cornflakes (Jeg brukte den fra Det Glutenfrie Verksted, fås kjøpt på Coop Mega)
1/2 ss honning (Jeg brukte Kjartans lynghonning, fås også på Coop Mega)
Et klyp himalayasalt
En sjokoladeplate med 70% kakao
Peanøtter til topping
Slik gjør du:
Fjern steinene fra dadlene og ha dadlene i en bolle med vann.
Smelt kokosolje, peanøttsmør og honning i vannbad eller i en kjele.
Ha dadlene og de smeltede ingrediensene sammen i en kjøkkenmaskin eller kraftig blender.
Ha over i en bakebolle hvor du vender inn glutenfri cornflakes.
Ha så hele deigen over i kakeform eller beholder kledt med bakepapir.
Legg i fryser.
Mens kaken er i fryseren smelter du sjokoladen.
Ta kaken ut av fryseren, hell den flytende sjokoladen over og topp med peanøtter.
Legg så tilbake i fryseren til alt har stivnet.
Nå er kaken klar!
Kutt den opp i ruter og…
Nyt!
PS: I neste innlegg her på bloggen vil jeg dele tips til måter du kan bli bedre kjent med kroppen din og komme i nærmere kontakt med den. Gleder meg til å dele det med deg, så stay tuned! Hvis du ønsker innleggene jeg deler med deg her inne rett inn i innboksen din så kan du legge igjen e-postadressen din nederst på siden. Update: Ting tar tid, men innlegget er på vei!
Ha en herlig helg!
Lignende innlegg:
– Peanut butter chocolate fudge
– Avokadokake med sitron, kokos og tørket lavendel