Heter det nan eller naan? Det virker som begge er innafor, så da satser vi på dét! Disse nanbrødene smaker helt nydelig, og er bakt uten gluten, melk og gjær. De krever ingen heving og lages på minutter. Jeg håper de faller i smak!
Glutenfritt nanbrød
En halv desiliter kokosmel
En halv desiliter kassavamel
Én liten grønn eller 1/2 av en stor kokebanan
En og en halv desiliter kokosyoghurt eller kokosmelk
En halv strøken teskje natron
Én spiseskje eplecidereddik
Ha kokebanan, én desiliter av kokosmelken og eplecidereddiken i en kraftig blender. Kjør til du har en jevn puré. Bland så inn kokosmel, kassavamel, natron og resten av kokosmelken. Del i fire emner. Ta hvert emne mellom håndflatene og klem flate slik at du har fire runde og flate nanbrød. Prikk med gaffel og pensle med olivenolje.
Ha i ovnen på 200 grader i 15 til 20 minutter. Ta gjerne på grillfunksjon de siste par minuttene.
PS: Kokebanan kjøper jeg på internasjonal matbutikk og kassavamel kjøper jeg her.
Nyt!
Inger einan says
Hvor kjøpte du cassava-mel?
Helene says
Hei Inger! Jeg kjøper kassavamel på Vitacost. Her er link: https://www.vitacost.com/ottos-cassava-flour-gluten-free. Ha en fin dag!