Veggisburger
Én og en halv stor squash
Én teskje (Himalaya)salt
En halv gul løk
To små hvitløksfedd
Én desiliter tigernøttmel eller annet mel (ikke kokosmel)
To spiseskjeer næringsgjær
Én spiseskje sitronsaft
Én spiseskje varmt vann
Én spiseskje olivenolje
Én spiseskje fersk dill eller annet krydder/urter
Én spiseskje fersk persille eller annet krydder/urter
Dekk et kjøkkenhåndkle over en bakebolle. Riv squash og ha oppi kledet sammen med en teskje salt. La stå mens du forbereder de andre ingrediensene. Etter et kvarters tid samler du de fire kantene av kledet med all squashen inni og skviser ut alt vannet som saltet har løst fra squashen.
Ha squashstrimlene i en bolle sammen med finhakket hvitløk, løk og resten av ingrediensene. Bland godt sammen til du har en fin deig. Form burgere ut av deigen, pensle med olivenolje og ha i ovn på 170 grader til de er gjennomstekte. Servér med salat, guacemole, grønnsaksfries eller hva enn du liker aller best.
Nyt!
// Try this delicious veggie burger! Made with lots of delicious and nutritious ingredients and full of flavor. Please pop the details in to your translator, and do not hesitate to contact me if you have any questions! I hope you like it!
Leave a Reply