🌻🌻🌻
Nå er påsken rett rundt hjørnet, og i den anledning har jeg lyst å dele fem favorittoppskrifter som passer perfekt til påsken! Oppskriftene er alle fri for gluten, melk, egg og raffinert sukker som er et must for meg for å unngå å bli dårlig. Jeg synes sunnere versjoner av kaker og godis ofte smaker vel så godt som de originale; og jeg vil tørre å påstå at det gjelder for samtlige av disse oppskriftene!
Her er litt om hver av de fem favorittene:
Denne kaken er en drøm; hva med å servere den på påskeaften?
Kaken er laget av tre lag, og har en perfekt kombinasjon av søtt og salt; den er frisk og samtidig mektig med en blanding av myk og knasende konsistens. Konfektkaken er laget på naturlige og rene råvarer og hovedingrediensene er nøtter, frø, kakao, dadler pluss revet skall fra appelsin.
Oppskriften finner du her.
Et friskt tilskudd til påskedesserten.
Denne isen lager seg selv, og gir den perfekte desserten. Avokadoisen er nydelig å servere som et friskt pust etter hvilken som helst påskemiddag; kombinasjonen av avokado og banan med honning, limejuice, vaniljepulver og kokosstrø til pynt slår aldri feil.
Her finner du oppskriften.
HVIT SJOKOLADEFUDGE MED SMAK AV VANILJE OG APPELSIN
Fyll påskeegget ditt med hvit sjokoladefudge!
Passe søt, perfekt konsistens; kombinasjonen av mandelsmør, kakaosmør, kokosolje, revet appelsinskall, honning og vanilje er magisk. Oppskriften er inspirert av nydelige Ingrid som pleier å ha gojibær og lavendel i sin fudge!
Oppskriften venter på deg her.
En sikker vinner!
Dette er den oppskriften jeg desidert lager aller mest av alle oppskriftene jeg har; og dét med god grunn! Den er superlett å lage, og kombinasjonen av dadler, peanøttsmør, kakao pluss solsikkekjerner er en sikker vinner. Liker du snickers er denne oppskriften garantert noe for deg! Oppskriften har jeg (av en eller annen grunn) skrevet på engelsk; gi meg en lyd hvis du vil ha den på norsk så kan jeg ordne det for deg.
Finn oppskriften her.
RÅSJOKOLADE MED SMAK AV INGEFÆR OG APPELSIN
Liker du konfekt, er denne sjokoladeplaten noe for deg.
Kombinasjonen av mørk sjokolade og appelsin er en slager til påskekosen, og denne sjokoladeplaten er intet unntak! Den er rik på smak og passer til deg som liker den mektige smaken av sjokolade.
Her er oppskrift til deg.
Hvilke(n) oppskrift(er) har du lyst å prøve? Jeg er ekstra gira på å finne frem ingredienser til både konfektkaken og peanut butter chocolate fudge!
Ønsker deg en nydelig påske; nyt ferien din.
Leave a Reply