Fargerik scampifryd
Scampi
Grønnkål
Rødløk
Strimlet squash
Strimlet gulrot
Eple i skiver
Ingefær
Revet limeskall
Hvitløk
Koriander
Olivenolje
Himalayasalt
Spis regnbuens farger! Denne retten er helt nydelig og rik på smak. Jeg har før laget retten i stekepanne, men valgte denne gangen å bruke ildfast form. Jeg marinerte scampi med hakket hvitløk, ingefær og Himalayasalt, kuttet rødløk i skiver, strimlet squash og gulrot med ostehøvel, kuttet eple i skiver og hakket grønnkål i passende biter. Alt dette hadde jeg i en stor ildfast form i ovn på 170 grader i rundt 20 til 30 minutter og så tok jeg på grillfunksjon for å få grillsmak på retten. Videre mikset jeg alle ingrediensene sammen og toppet med koriander og revet limeskall.
Tips: Spis retten med spisepinner!
Nyt!
Leave a Reply